Bliv ungdomsmedlem – og få en fed mulepose eller et armbånd fra Handcrafted CPH med

Bliv ungdomsmedlem af Foreningen Det Sociale Netværk/headspace Danmark, og vær med til at gøre en forskel for psykisk og socialt sårbare børn, unge og voksne.

This product is currently out of stock and unavailable.

Varenummer (SKU): UM1 Kategorier: ,

Beskrivelse

Vi fremmer mental trivsel og er en stærk stemme for psykisk sårbare!

Vil du gøre en forskel sammen med os?


Alt for mange danskere mistrives socialt eller psykisk. Mange oplever, at de kan have svært ved at håndtere hverdagen med skole, arbejde og en forventning om et aktivt, socialt liv. De føler et stort pres med enormt høje forventninger til dem selv – og ofte føler de sig alene med alle disse tanker.

Du kan blive ungdomsmedlem af Foreningen Det Sociale Netværk/headspace Danmark, hvis du er under 25 år til kun 100 kr./årligt, og vær med til at gøre en forskel for psykisk og socialt sårbare børn, unge og voksne. Dit ungdomsmedlemskab fortsætter til samme pris, indtil du afmelder det – også efter din 25 års fødselsdag. 

Politisk fokus, indsamling af viden og aktiv rådgivning

Som medlem er du med til at sætte et øget på mental sundhed og med til at fjerne tabuer og fordomme om psykisk sårbare og socialt udsatte.

Du hjælper os med at:

  •  skabe bedre forståelse for mental mistrivsel og en ny, bedre og mere sammenhængende indsats overfor psykisk sårbare
  • styrke udbredelsen af konkrete initiativer som fx mindUSkolen for Mental sundhed og Brug Bolden, så vi med en forebyggende indsats kan hjælpe børn og unge, der er socialt eller psykisk sårbare, og tilbyde dem gratis og anonym rådgivning i vores landsdækkende projekt headspace
  • fjerne tabuer og fordomme om psykisk sårbare og socialt udsatte og skabe klar og tydelig information som psykisk sårbarhed i Danmark
  • afholde vores årlige Psykiatritopmøde i samarbejde med PsykiatriNetværket

Vi siger TAK med en gave og adgang til spændende arrangementer i DSN

Som tak for dit medlemskab kan du vælge at få en fed mulepose med eller armbåndet Tornen med som gave. Armbåndet er designet af smykkedesigner Anders Forup fra Handcraftedcph og er en hyldest til det hele liv – med alle dets sårbarheder. Designet på muleposen er lavet af kunstner Anna Sagadin.

Som medlem vil du også modtage invitation til events og arrangementer, som kun er for medlemmer. Det vil være debatarrangementer eller foredrag, hvor du kan møde nogle af vores ambassadører, toneangivende oplægsholdere, forskere, politikere, journalister m.fl  der vil give indsigt i relevante temaer og bidrage med personlige fortællinger om psykisk sårbarhed.

 

Tusind tak fordi du vil være med!

Læs mere om, hvordan vi arbejder i Det Sociale Netværk her. Vi står bag en lang række initiativer og projekter, som du kan læse mere om her.

Du kan til enhver en tid afmelde dit medlemskab af Det Sociale Netværk/headspace Danmark ved at kontakte os. Vi opkræver kontingentet årligt. Læs mere om vilkårene for et medlemskab her.

Yderligere information

Jeg er født i år

1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021

Min medlemsgave

Mulepose, Armbåndet Tornen

Titel

Go to Top