Gør en forskel sammen med os

STØT DET SOCIALE NETVÆRK

Din støtte er med til at fremme sundhed og mental trivsel blandt psykisk og socialt sårbare. Vi arbejder for at nedbryde fordomme om psykisk sårbarhed, at gøre op med ensomhed og for at skabe sociale netværk og fællesskaber. Og så ønsker vi at indgyde håb.

Vær med til at skabe eftertanke og tage livtag med fordommene, så vi alle kan tale mere frit om det at være psykisk sårbar.

Bliv
medlem

DET KOSTER 200 kr./år

Så hjælper du os med at gøre en forskel for psykisk og socialt sårbare børn, unge og voksne.

Giv en
donation

GIV EN DONATION

Din donation sikrer, at vi kan blive ved med at være en stemme for psykisk og socialt sårbare børn, unge og voksne.

DIN STØTTE gør en forskel!

Din støtte er med til at sikre, at vi kan blive ved med at være en stemme for sårbare børn, unge og voksne.

Din støtte spiller en afgørende rolle i at opretholde vores engagement i at være en stemme for de mest sårbare børn, unge og voksne.

Vi følger en grundlæggende overbevisning om, at alle individer bør have ret til at forfølge deres ønskede liv og at hvert eneste menneskes liv tæller. I vores arbejde inden for Det Sociale Netværk fokuserer vi dedikeret på at fremme sundhed og mental trivsel blandt dem, der kæmper med psykiske og sociale udfordringer. Desværre oplever alt for mange danskere sociale eller mental mistrivsel.

Vi opnår dette gennem tætte samarbejder med kommuner, regioner og andre organisationer, og vi prioriterer indsamlingen af viden højt. Vores resultater, forskning og synspunkter deles kontinuerligt via vores digitale platforme og rapporter.

Vi er en organisation i konstant udvikling, og vores arbejde og ekspertise fører ofte til nye initiativer, som arbejder aktivt for at skabe forandringer, udbrede information og øge opmærksomheden omkring de sociale og psykiske udfordringer, som berører børn, unge og voksne.

Støt Det Sociale Netværk på flere måder

BLIV MEDLEM

Hvert mennesker tæller!

ET MEDLEMSKAB KOSTER 200 kr./år

– og hvert år er du med til at sikre, at der kommer fokus på mental sundhedsfremme, for socialt og psykisk sårbare.

STØT MED MOBILEPAY

Giv et bidrag til Det Sociale Netværk med MobilePay 30324

Alle bidrag er velkomne og gør en forskel.

Donér et beløb til Det Sociale Netværk i stedet for at modtage gaver eller blomster til din fødselsdag eller jubilæum, og gør en forskel.

TESTAMENTÉR til Det Sociale Netværk

Betænk Det Sociale Netværk i dit testamente

Det beløb du vælger at donere vil hjælpe os i arbejdet med at sikre en stemme for socialt og psykisk sårbare og støtte os i arbejdet med mental sundhedsfremme.

Vi hjælper gerne med det praktiske.