Giv et medlemskab i gave

200 kr. for 1 year

Giv 1 års medlemskab af Foreningen Det Sociale Netværk/headspace Danmark i gave – og vær med til at gøre en forskel for psykisk og socialt sårbare børn, unge og voksne.

Du modtager et flot gavebevis som pdf-download, du kan printe ud og give til modtageren. Notér meget gerne modtagerens navn og adresse i ordrens kommentarfelt. Tak.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Vi fremmer mental trivsel og er en stærk stemme for psykisk sårbare!

Vil du gøre en forskel sammen med os?


Alt for mange danskere mistrives socialt eller psykisk. Mange oplever, at de kan have svært ved at håndtere hverdagen med skole, arbejde og en forventning om et aktivt, socialt liv. De føler et stort pres med enormt høje forventninger til dem selv – og ofte føler de sig alene med alle disse tanker.

Giv et medlemskab af Foreningen Det Sociale Netværk/headspace Danmark i gave og glæd f.eks. studenten, fødselaren eller jubilaren med 1 års medlemskab, der er med til at gøre en forskel for psykisk og socialt sårbare børn, unge og voksne.

Gave-medlemsskabet gælder i 1 år fra den dag, det bliver oprettet. Du modtager et flot gavebevis i A4 sammen med din kvittering på email, og du kan også finde det på din brugerprofil her på siden efterfølgende. Det kan du downloade og printe ud. Bemærk at vi ikke sender et fysisk bevis til dig, og at rammen ikke medfølger.

Sørg meget gerne for at notere navn og adresse på modtageren i ordrens kommentarfelt, så medlemskabet bliver registeret i modtagerens navn. Tak!

Politisk fokus, indsamling af viden og aktiv rådgivning

Vores medlemmer er med til at sætte et øget fokus på mental sundhed og med til at fjerne tabuer og fordomme om psykisk sårbare og socialt udsatte.

De hjælper os med at:

  •  skabe bedre forståelse for mental mistrivsel og en ny, bedre og mere sammenhængende indsats overfor psykisk sårbare
  • styrke udbredelsen af konkrete initiativer som fx mindUSkolen for Mental sundhed og Brug Bolden, så vi med en forebyggende indsats kan hjælpe børn og unge, der er socialt eller psykisk sårbare, og tilbyde dem gratis og anonym rådgivning i vores landsdækkende projekt headspace
  • fjerne tabuer og fordomme om psykisk sårbare og socialt udsatte og skabe klar og tydelig information som psykisk sårbarhed i Danmark
  • afholde vores årlige Psykiatritopmøde i samarbejde med PsykiatriNetværket

Vi siger TAK – og du får et medlemsbevis, du kan vedlægge din gave

Gave-medlemskabet gælder 1 år fra den dag, det bliver oprettet, og det bliver opsagt automatisk, når året er gået. Du modtager medlemsbeviset i A4 som download, som du selv kan printe ud. Bemærk at vi ikke sender medlemsbeviset fysisk, og at der ikke følger en ramme med. Læs mere om vilkårene for et medlemskab her.

 

Tusind tak fordi du støtter en god sag med gave-medlemskabet!

 

Læs mere om, hvordan vi arbejder i headspace her

Titel

Go to Top