job & frivillig

Bliv frivillig eller søg en stilling

Vi er flere end 600 frivillige

Bliv en del af vores dynamiske team på over 600 frivillige og skab mening i dit arbejde. Det Sociale Netværk søger engagerede frivillige til spændende initiativer.

I headspace, vores landsdækkende rådgivning for unge mellem 12-25 år, kan du blive frivillig rådgiver eller arbejde med kommunikation og formidling. Unge på vej og MindU-frivillige besøger skoler og uddannelsesinstitutioner for at bryde tabuer om psykisk sårbarhed gennem inspirerende oplæg.

Vores årlige Psykiatritopmøde er en fantastisk begivenhed, hvor vi ruller den røde løber ud for psykisk sårbare, pårørende og fagfolk. Bidrag til en dag fyldt med indlæg, debatter, musik og inspiration. Alt dette er muligt takket være vores dedikerede frivillige – Vil du være med?

Ledige stillinger

Ønsker du at tage det næste skridt i din karriere? Vi ved, at den rigtige jobmulighed kan være nøglen til en succesfuld og tilfredsstillende karriere. Her på siden kan du udforske og opdage nye spændende jobmuligheder hos os.

BEMÆRK: Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger men henstiller til, at man holder øje med nye stillingsopslag her på siden.

Studentermedhjælper

Er du passioneret omkring mental sundhed og har en skarp analytisk sans? Vi søger en dygtig studentermedhjælp med flair for dataanalyse til at styrke vores team i Det Sociale Netværk. Du vil spille en central rolle i vores arbejde med at forbedre børn og unges mentale trivsel gennem evidensbaserede analyser og rapporter.

Ansøgningsfrist: 7. juni / Arbejdsplads: København

Bliv frivillig

GØR EN FORSKEL

Bliv frivillig ungerådgiver i headspace

headspace er et gratis og anonymt rådgivningstilbud til børn og unge mellem 12-25 år i hele Danmark.

Vi søger løbende frivillige lokalt i headspace – vil du være med?

BRUG DIN STEMME

Bliv frivillig i Unge på Vej og mindU

mindU har én mission: at skabe åbenhed om mental trivsel. Har du haft psykisk sårbarhed tæt inde på livet, og har du lyst til at dele din historie med unge for at bryde tabuer?
Vi har brug for frivillige i hele landet.