DIN STØTTE GØR EN FORSKEL

Når du støtter organisationen, bidrager du direkte til at fremme sundhed og mental trivsel blandt personer, der er psykisk og socialt sårbare. Dette er afgørende, da mange mennesker i vores samfund kæmper med udfordringer inden for mental sundhed og sociale problemer. Din støtte er med til at sikre, at der er ressourcer og tjenester til rådighed for at hjælpe disse mennesker med at håndtere deres udfordringer og forbedre deres livskvalitet.

Det Sociale Netværk/headspace gennemfører en række initiativer og programmer, der har til formål at støtte de sårbare og skabe et bedre og mere inkluderende samfund. Din donation er med til at finansiere disse initiativer og gøre det muligt for os at fortsætte vores vigtige arbejde.

Vælg det beløb, du ønsker at støtte med og klik på ‘Doner til Det Sociale Netværk’. Ønsker du at støtte os med et andet beløb end det, du kan vælge her, så kontakt meget gerne Anne-Mette Nielsen på telefon 41181025 eller på fundraising@detsocialenetvaerk.dk
Tak for din støtte

Find vores Persondatapolitik for Det Sociale Netværk her

Fradrag

Det Sociale Netværk / headspace Danmark er godkendt efter ligningslovens pgf. 8A
Det betyder, at man som gavegiver kan få fradrag indenfor de fastsatte grænser, der står i ligningslovens §8A.
I 2024 kan du højst få fradrag for 18.300 kr., og du får det automatisk, hvis du oplyser os dit cpr-nr.
Der er ingen nedre beløbsgrænse, så du kan få fradrag for både små og store beløb.
Fradragets værdi er ca. 26 %, så hvis du giver 100 kr., sparer du ca. 26 kr. i skat.

Du får ikke fradrag for kontingenter og varekøb.

Virksomheder

Virksomheder kan ubegrænset donere til velgørende formål, og er ikke omfattet af 17.700 kr. reglen. Beløbet kan dog højst udgøre 15 % af virksomhedens indtjening.

Desuden har virksomheder mulighed for at trække bidrag fra som reklame- eller markedsføringsudgifter. Du kan læse mere om, hvad vi arbejder for her og læse om de mange initiativer, vi har taget, her.

Hvis du vil vide mere om, hvad vi bruger pengene til, så læs vores seneste årsrapport og regnskab.

Dit bidrag hjælper hjælper os med:

Samlet set er en donation til Det Sociale Netværk/headspace vigtig, fordi den hjælper med at forbedre livskvaliteten for sårbare mennesker, styrker mental sundhed og fremmer social inklusion og trivsel i samfundet. Tak for at støtte det vigtige arbejde.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan dine penge vil blive brugt, kan du finde detaljerede oplysninger i organisationens seneste årsrapport og regnskab. Dette giver gennemsigtighed og tillid til, hvordan dine midler vil blive anvendt.

Hvordan vi behandler dine persondata?

Hos headspace respekterer vi dit privatliv, og vi behandler persondata i overensstemmelse med lovgivningen. Du kan læse vores privatlivspolitik her.