DIN STØTTE GØR EN FORSKEL

VI FREMMER MENTAL TRIVSEL OG ER EN STÆRK STEMME FOR PSYKISK SÅRBARE

Alt for mange danskere mistrives socialt eller mentalt. Mange oplever, at de kan have svært ved at håndtere hverdagen med skole, arbejde og en forventning om et aktivt, socialt liv. De føler et stort pres med enormt høje forventninger til dem selv – og ofte føler de sig alene med alle disse tanker.

Vil du gøre en forskel sammen med os?

ET MEDLEMSKAB KOSTER 200 kr./år – og hvert år er du med til at gøre en forskel for psykisk og socialt sårbare børn, unge og voksne.

Medlem 200,- / årMedlem 1 år 200,-Medlem under 25år 100,- / år
Clear
Medlem 200,- / årMedlem 1 år 200,-Medlem under 25år 100,- / år
Clear

Vælg det medlemskab, du gerne vil oprette ved at klikke på ‘Tilmeld nu’, og så er du i gang. Medlemskabet koster 200 kr. og bliver automatisk fornyet hvert år fra oprettelsesdagen. Du kan også vælge et étårigt medlemskab til 200 kr. Her er der igen binding, og det udløber automatisk om 1 år.

Er du under 25 år? Så kan du blive ungdomsmedlem. Det koster 100 kr, og det bliver automatisk fornyet hvert år fra oprettelsesdagen.

Du kan altid opsige dit medlemskab igen ved at sende en mail til info@detsocialenetvaerk.dk. Tak for din støtte eller ved at gå til ‘medlemslogin‘.

Find vores Persondatapolitik for Det Sociale Netværk her

Politisk fokus, indsamling af viden og aktiv rådgivning

Som medlem er du med til at sætte et øget på mental sundhed og med til at fjerne tabuer og fordomme om psykisk sårbare og socialt udsatte.

Din støtte er med til at:

  • skabe bedre forståelse og en mere sammenhængende indsats for mental mistrivsel.
  • styrke udbredelsen af konkrete initiativer, så vi med en forebyggende indsats kan hjælpe børn og unge.
  • fjerne tabuer og fordomme om psykisk sårbare og skabe klar og tydelig information som psykisk sårbarhed i Danmark.

INDMELDELSE

Når du melder dig ind i foreningen Det Sociale Netværk / headspace Danmark, tegner du et personligt medlemskab. Det koster DKK 200,00 årligt at være medlem, og 100,00 årligt, når du er under 25 år, som du betaler ved indmeldelsen. Herefter trækker vi automatisk beløbet 12 måneder efter indmeldelsesdato fremadrettet, indtil medlemskabet opsiges.

Se vores salgs- og medlemsbetingelser her

REGISTRERING AF OPLYSNINGER

Når du registrerer dig på vores hjemmeside, giver du samtykke til, at vi registrerer dine oplysninger. Oplysningerne videregives ikke og opbevares under hele dit medlemskab. Dine oplysninger slettes senest 2 år efter din udmeldelse af foreningen. Læs vores Privatlivspolitik her.

UDMELDELSE

Du kan til enhver en tid afmelde dit medlemskab af Det Sociale Netværk/headspace Danmark ved at kontakte os.

Din udmeldelse fra Det Sociale Netværk/headspace Danmark gælder fra den dag, din udmeldelse er registreret. Udmeldelse af foreningen giver os ikke mulighed for at refundere allerede indbetalt medlemskontingent.

SPØRGSMÅL, REKLAMATION, INDSIGT OG KLAGER

Hvis du har spørgsmål, en indsigt, du synes, vi skal kende, eller måske en klage, så kontakt os. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.