Kommuner og regioner er helt afgørende partnere

Kommuner og regioner er helt afgørende partnere i mange af de initiativer, vi tager i Det Sociale Netværk. Fx er der bag hvert enkelt headspace-center et samarbejde med den lokale kommune, der både bidrager til driften og med fremskudte medarbejdere. Det samme gør Regionerne flere steder i landet.

Lars Krarup, borgmester i Herning Kommune, om kommunens samarbejde med headspace

Vi laver brobygning

Når vi samarbejder med kommune, region og lokale organisationer og foreninger, bliver vi bedre til at lave brobygning og dermed sikre, at alle børn og unge får den rette hjælp. I cirka en ud af fem samtaleforløb har den unge brug for mere eller andet end headspace.

Flere af regionerne har ligesom kommunerne en fremskudt medarbejder i headspace, så kontakten til den etablerede psykiatri og de offentlige tilbud bliver kort for de børn og unge, som har brug for mere, end hvad vi kan give dem i headspace.

Medarbejderne fra både kommune og region er enige om, at headspace får fat i unge, som region, kommune og andre offentlige myndigheder har svært ved at få kontakt til. Du kan se nogle af dem udtale sig her og læse mere om, hvordan I får et lokalt headspace til din kommune. Linket tager dig til hjemmesiden for headspace.

Hvis du har idéer til, hvordan vi kan arbejde sammen, så kontakt os på telefon 50 846 846 eller ved at maile til fundraising@detsocialenetvaerk.dk.