Mental Days 2019

Fra den 28. september til den 5. oktober 2019 afholder PsykiatriNetværket Mental Days 2019 for at sætte landsdækkende fokus på mental sundhed. 

Under overskriften Hvert menneske tæller! afholder PsykiatriNetværket en række begivenheder i hele Danmark – og alle er inviteret!

Mental Days 2019 sætter fokus på psykisk sårbarhed og de tabuer, der følger med. Samtidigt stiller vi skarpt på, at behandlingen af psykisk sygdom skal prioriteres højere, så vi kan sikre en fair og effektiv behandling for alle. 

Roskilde den 28. september 2019

Mental Days 2019 kommer forbi Roskilde den 28. september klokken 12:00-16:30, når vi inviterer alle til Skt. Hans Have. Her vil der være fælles gåture, taler og personlige fortællinger om at håndtere psykisk sårbarhed. Sammen skaber vi større fokus på mental mistrivsel!

Tilmelding sker ved at sende en mail med navn til cub@detsocialenetvaerk.dk ? der er et begrænset antal pladser.

Aarhus den 29. september 2019

Mental Days 2019 kommer forbi Aarhus den 29. september. Klokken 14.00 inviterer vi indenfor på Ovartaci museet, hvor Knud Kristensen, formand for SIND, holder tale. Herefter går vi i samlet flok gennem Aarhus’ gader og Friendship Park til AUH, afdeling K, hvor der er mulighed for at se Tal R’s flotte kunst på væggene, mens vi deler erfaringer og synspunkter over en kop kaffe. Sammen skal vi sætte fokus på, at der er behov for et løft i både behandlings- og socialpsykiatrien, ligesom vi skal hylde Ovartaci museet som det enestående initiativ, det er.  Tilmelding er ikke nødvendig.

Kolding den 30. september 2019

Mental Days 2019 kommer forbi Kolding den 30. september, hvor vi afholder dialogmøde i Sundhedscentret, Sygehusvej 6, klokken 19:00. Vi skal tale om valgløfter om en bedre psykiatri – og om, hvad der skal ske på denne side af valget. Vi er klar til at høre din mening om, hvor der er størst behov for, at psykiatrien får et løft! 

Formand for Skizofreniforeningen Holger Steinrud er ordstyrer, mens Gitte Ahle, formand for Dansk Psykiatrisk Selskab, og Karin Gaarde, overlæge, deler deres erfaringer og faglige indsigt. I dialog med publikum diskuteres de nødvendige tiltag for psykiatrien, så vi sammen kan lære af hinandens historier og erfaringer og gå fra mødet med udbytterig erfaringsudveksling! 

Tilmelding er ikke nødvendig. 

Farum den 2. oktober 2019

Mental Days 2019 kommer forbi Farum den 2. oktober, hvor vi igen afholder dialogmøde. Denne gang i Biografsalen i Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, klokken 19.00. Vi skal tale om valgløfter om en bedre psykiatri – og om, hvad der skal ske på denne side af valget. Vi er klar til at høre din mening om, hvor der er størst behov for, at psykiatrien får et løft! 

Ligesom i Kolding er Formand for Skizofreniforeningen Holger Steinrud ordstyrer, mens Gitte Ahle, formand for Dansk Psykiatrisk Selskab, og Karin Gaarde, overlæge, deler deres erfaringer og faglige indsigt. I dialog med publikum diskuteres de nødvendige tiltag for psykiatrien, så vi sammen kan lære af hinandens historier og erfaringer og gå fra mødet med udbytterig erfaringsudveksling! 

Tilmelding er ikke nødvendig. 

København den 3. oktober 2019 

Mental Days 2019 kommer forbi København den 3. oktober, hvor vi afholder international headspace-konference i Karen Blixen-salen i Den Sorte Diamant. 

Vi har inviteret en række globalt anerkendte eksperter, hvoraf en del har været med til at skabe headspaces rundt om i verden – blandt andet fagfolk fra Australien, Island og Holland. Sammen sætter vi fokus på børn og unges mentale trivsel og diskuterer, hvordan vi hjælper unge med ondt i livet.

København den 5. oktober 2019 

Årets Psykiatritopmøde! Læs meget mere lige her.