Hvor skal du gå hen for at finde hjælp?

Ungekompasset er en digital vejviser, hvor unge psykisk sårbare, venner og familie kan søge oplysninger om, hvor de kan finde hjælp. Både private og offentlige tilbud er samlet på Ungekompasset.

Du kan nemt og enkelt søge efter, hvad der findes af muligheder for hjælp og støtte, hvor du bor. Du kan søge på alt lige fra nærmeste psykiatriske skadestue over støttegrupper, caféer, fritidsklubber, behandlingstilbud til rådgivning og telefonlinjer.

Lær af andre unge og find samtalegrupper

Ungekompasset giver dig viden om forskellige former for mental mistrivsel, ligesom du kan finde en oversigt over forskellige foreninger, som arbejder for at hjælpe unge ud af mistrivsel. Du kan se, hvilke foreninger, som tilbyder samtalegrupper, telefon- eller mailrådgivning og andre relevante tilbud.

Få hjælp til at gennemføre uddannelse

Du kan også blive klogere på, hvilke muligheder der er for at få støtte, hvis du er under uddannelse eller tænker på at gå i gang med en uddannelse.

Ungekompasset har lavet en uddannelsesguide med oplysninger om de forskellige muligheder, der er for hjælp og støtte, og hvem man skal kontakte for at komme i gang. Endelig finder du også gode råd til at komme godt gennem studiet.