Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Høring: Vi har en plan – Lytter I? + Film: ‘Rose’

22. februar 2022 - kl. 14:30 - 17:30

LUKKET FOR TILMELDINGER

Sundhedsstyrelsen offentliggjorde på en konference den 17. januar 2022 de faglige anbefalinger til en ny 10-årsplan for psykiatrien. Men der skal endnu mere fokus på det vigtige arbejde, som rigtig mange civilsamfundsorganisationer bidrager med.

En række bruger- og pårørendeorganisationer fra PsykiatriNetværket vil i forlængelse heraf gerne slå på tromme for, at de enkelte brugere og civilsamfundet bliver et centralt omdrejningspunkt i de kommende politiske forhandlinger om den nye 10-årsplan for psykiatrien.

Vi inviterer derfor i fællesskab indenfor til en høring i Socialdemokraternes møderum på Christiansborg, tirsdag den 22. februar fra kl. 14.30 – 17.30.

Filmforevisning med mennesket i centrum

Som optakt til høringen har vi helt ekstraordinært fået mulighed for at invitere indenfor i Dagmar Bio, Jernbanegade 2, 1608 København til en filmforevisning af Niels Arden Oplevs hjertevarme drama ‘Rose’, der snart får præmiere i de danske biografer. Filmen bliver introduceret af Niels Arden Oplev sammen med skuespiller Sofie Gråbøl og Anders W. Bertelsen.

Det foregår fra kl. 11.30 – 13.30. Husk at notere i din tilmelding, om du ønsker at se filmen. Filmforevisningen er sponseret af Nordisk Film.

‘Rose’ er en stærk og hjertevarm fortælling om familie, kærlighed og om, at intet er, som man tror ved første øjekast. Året er 1997. En turistbus ruller ud fra Aalborg Rutebilstation med kurs mod byernes by, Paris. Ombord sidder Inger, søsteren Ellen og svogeren Vagn sammen med en flok forventningsfulde nordjyder, som er lykkeligt uvidende om, hvad den næste uge vil bringe. Men bussen har knap nået den jyske motorvej, før Inger delagtiggør resten af selskabet i sin sindslidelse ? og pludselig tager det hele en drejning. Det skal blive en tur, som de sjældent vil glemme, for ved gensynet med den franske hovedstad indleder Inger jagten på en tabt kærlighed.

Begrænsede antal pladser

Der er kun et begrænset antal pladser til høringen, så vi henstiller til, at hver organisation deltager med én repræsentant.

Vi glæder os til at sætte fokus på mennesket i psykiatrien sammen med jer.

På vegne af PsykiatriNetværket,
Det Sociale Netværk

 Detaljer

22. februar 2022
14:30 - 17:30
Gratis

Sted

Prins Jørgens Gård 1
København, 1218 Danmark