Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Psykiatritopmøde 2021: VI HAR EN PLAN!

2. oktober 2021 - kl. 14:00 - 17:00

 

 

Psykiatrien har brug for et løft – og vi har en plan! Årets Psykiatritopmøde 2021 samler op, hvor vi slap sidste år, og lørdag den 2. oktober fra kl. 14.00 – 17.00 sætter vi endnu en gang skub i arbejdet med PsykiatriNetværkets ‘Vision for Psykiatrien 2030’.

Vi skal være ambitiøse

Med udgangspunkt i PsykiatriNetværkets input til ny psykiatriplan vil vi i år udfordre den tilgang, vi i dag har til psykiatriområdet. Nytænkning er – stadig – nødvendigt, og vi skal samtidigt sikre, at der er fremdrift i de allerede eksisterende indsatser. Vi insisterer på at sætte mennesket i centrum, så alle får den rette behandling i rette tid. Det er på tide, at civilsamfundsorganisationerne tænkes aktivt ind i arbejdet at støtte brugere og pårørende af psykiatriområdet. På en mere holdbar måde!

Vi vægter forandring og forankring højt og kommer i visionen med et klart budskab om, at brugerne skal tænkes meget mere ind i både forløb og løsninger, så systemet ikke definerer forløbet, men at al behandling bliver tænkt med udgangspunkt i de mennesker, det berører.

Årets program bliver en god blanding af oplæg, præsentationer og debatter – alt sammen kyndigt styret af vores veloplagte konferenciers Abdel Aziz Mamoud og Ida-Sophia og med god underholdning igennem hele eftermiddagen med blandt andet aktuel live-musik.

—————————-

Deltag i årets Psykiatritopmøde

Psykiatritopmødet 2021 bliver afholdt som et fysisk topmøde med plads til 600 personer, men ligesom sidste år bliver det også muligt at følge med online. Det er som altid GRATIS at deltage.

Herunder kan du vælge, om du vil deltage FYSISK eller ONLINE.

Hvis du vælger at deltage online, får du tilsendt et link til deltagelse i ugen op til topmødet.

Hvis du vælger at deltage fysisk, skal du møde op i Imperial Bio, Vesterport 4, København V.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ, at du blot efterlader online-tilmeldingsfeltet med antal “0” ,hvis du kun ønsker at deltage fysisk, og modsat hvis du kun ønsker at deltage online.
OG HUSK at du skal sætte navn og email-adresse ind på den person, som billetten/billetterne skal sendes til i felterne markeret med “Send tilmelding til”

Hvis du oplever problemer med at tilmelde dig, så skriv en mail til Marie på msj@detsocialenetvaerk.dk.

—————————-

Det hele løber af stablen lørdag den 2. oktober 2021 fra kl. 14.00 -17.00 i Imperial Bio i København.

Vi følger naturligvis de gældende Coronarestriktioner og justerer antallet af deltagere, der er fysisk til stede, hvis det bliver nødvendigt.

Vel mødt til endnu et godt Psykiatritopmøde!Detaljer

2. oktober 2021
14:00 - 17:00
Gratis

Sted

Imperial Bio
Vesterport 4
København V,

Tilmelding

Psykiatritopmøde 2021: Imperial Bio Deltag FYSISK i årets Psykiatritopmøde i Imperial bio 226 tilgængelige

Udfyld venligst alle krævede felter

Psykiatritopmøde 2021: ONLINE Deltag ONLINE i årets Psykiatritopmøde. Du får tilsendt link til online deltagelse i en email i ugen op til topmødet

Udfyld venligst alle krævede felter

Send tilmelding til: