Jane er frivillig i headspace Horsens

Jane har i mange år arbejdet i forsikringsbranchen, nu er hun frivillig i headspace Horsens.

I mange år råbte jeg forgæves om hjælp til mine egne børn. De har været udsat for flere traumer i deres barndom og ungdom. Først da jeg fik brystkræft, og senere da deres bonusfar igennem 13 år blev dræbt i en trafikulykke. Jeg ville ønske, at headspace havde eksisteret dengang. Vi kunne ingen hjælp få, og det har været hårdt arbejde i flere år. Nu er vi heldigvis godt igennem det.

Jane er frivillig i headspace Horsens

Frivillig for at hjælpe børn og unge

Men ingen skal have det som mine børn. Så da jeg fik tilkendt pension, var jeg ikke i tvivl: jeg ville arbejde som frivillig. Jeg hørte om headspace ved et tilfælde og tænkte, at jeg med min erfaring kunne hjælpe børn og unge ved at være nærværende og lytte på deres præmisser og måske hjælpe dem videre.

Det giver så meget mening

Det giver så meget mening. Når et ungt menneske, jeg har set til samtaler, giver mig et kæmpe kram og siger, ?ej hvor er jeg glad for, at du er her?. Selvom det er en kliché at gøre en forskel, så føler jeg virkelig, at det er, hvad jeg gør. Desuden giver det mening for mig, at jeg nu har et netværk med de andre frivillige. Vi sparrer og udvikler os sammen ved at trække på hinandens viden og erfaringer.