Bliv frivillig eller søg en stilling

Vi er flere end 600 frivillige

Vil du være med til at gøre en forskel og arbejde med noget, der giver mening? Så bliv frivillig i et af Det Sociale Netværks initiativer.


Langt de fleste frivillige i Det Sociale Netværk er tilknyttet arbejdet i headspace, som er en landsdækkende rådgivning for børn og unge i alderen 12-25 år. I headspace kan du både blive frivillig rådgiver, eller du kan arbejde med kommunikations og formidling.

Frivillige i Unge På Vej og projektet mindU rejser rundt på skoler, uddannelser og til konfirmationsforberedelse for at holde oplæg om psykisk sårbarhed. Vores mantra er, at problemer vokser i tavshed, og vores mål er at bryde tabuer. Et oplæg består af en personlig historie fra en ung, som fortæller om sine egne erfaringer med psykisk sårbarhed eller med livet som pårørende. Læs mere her

Psykiatritopmødet er en årligt tilbagevendende begivenhed. Vi ruller den røde løber ud for psykisk sårbare, pårørende, fagfolk og alle andre interesserede. Vi trækker fuldt hus med omkring 1.000 deltagere. De kommer til en dag med faglige indlæg, debatter, musik, god mad og masser af inspiration. Topmøderne ville aldrig blive til noget uden de frivillige. Læs mere her


Ledige stillinger

Herunder finder du de lønnede stillinger, der i øjeblikket er ledige. Det kan være som del af sekretariatet i København eller som del af ét af vores projekter ude i landet.

BEMÆRK: Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger men henstiller til, at man holder øje med nye stillingsopslag her på siden.


JobAgent:

Vil du gerne have besked, når vi slår stillinger op? Så kan du oprette en JobAgent her