22. februar 2022

Nu åbner headspace i Hobro

Nu slår headspace Mariagerfjord endelig dørene op i Hobro. Siden kontrakten med kommunen blev underskrevet 1. oktober sidste år, er lokalerne blevet istandsat, og der er ansat ungerådgivere, så centret er klart til at åbne officielt på Hobro Busterminal, H.I. Biesgade 4 i Hobro.

Dermed får også unge mellem 12 og 25 år i Mariagerfjord Kommune “nogen at tale med”, og centerchef Line Brix Madsen glæder sig til at tage imod de unge.

“Det er vigtigt, at der altid er nogen for de unge at tale med om stort og småt. Særligt efter et par år i coronaens tegn går mange unge rundt med en fornemmelse af at være isolerede og sat udenfor fællesskaberne. Dem vil vi gerne i kontakt med, og alle skal vide, at vores dør altid er åben,” siger hun.

Faktisk har centret allerede været i kontakt med de første unge

Mariagerfjord Kommune har fokus på at indsatsen gavner børn og unge i hele kommunen, og derfor er placeringen på busstationen i Hobro, hvor de unge færdes, også central. Men derudover vil headspace også være opsøgende og til stede i hele kommunen på de lokale folkeskoler og forskellige uddannelses- og fritidsinstitutioner, hvor de unge har deres hverdag.

Det er headspace Danmarks tredje headspace center i Region Nordjylland, og åbningen er helt i tråd med headspaces mål om at blive et landsdækkende rådgivningstilbud for børn og unge. Den nationale chat i headspace er allerede åben for unge over hele landet.

Hvis du er interesseret i at blive frivillig i headspace Mariagerfjord kan du finde mere information og ansøge her, og har du spørgsmål vedrørende centret, er du velkommen til at kontakte centerchef Line Brix Madsen på tlf: 5361 0487 eller e-mail: lm@headspace.dk.