4. november 2021

International konference om unges mentale sundhed skal afholdes i København i september 2022

Det er med stor begejstring, at Det Sociale Netværk / headspace Danmark er vært for den næste store International Association for Youth Mental Health-konference i Øksnehallen fra d. 29. september ? 1. oktober 2022.

Sammen med førende eksperter, organisationer fra hele verden og naturligvis masser af input fra unge sætter vi fokus på unges mentale sundhed.

Vi opfordrer alle til allerede nu at sætte kryds i kalenderen. Det er muligt at registrere sig til at modtage løbende information her, ligesom vi også sørger for at lægge opdateringer og informationer ud på vores hjemmeside.


IAYMH

The International Association for Youth Mental Health (IAYMH) er en medlemsbaseret organisation for professionelle og fagfolk, organisationer, meningsdannere, unge mennesker og deres forældre. IAYMHs mission er at ændre den måde, hvorpå det globale samfund italesætter unge og deres mentale helbred.

Det betyder, at alle tilbud målrettet unge skal være afstemt med deres alder, og hvor de befinder sig i livet, og at alle unge har en aktiv rolle i at beslutte, hvad der er bedst for dem.

Hver andet år afholder IAYMH en international konference i en global storby. Det vigtigste ved disse konferencer er, at de bliver planlagt og afholdt i partnerskab med unge mennesker