2. november 2020

Job i headspace: Centerchef til headspace Lolland & headspace Guldborgsund

Foreningen Det Sociale Netværk, der står bag headspace Danmark, åbner nye headspace-centre i Lolland og Guldborgsund Kommuner primo 2021 og søger derfor en visionær centerchef, som formår at sætte retningen og lede et hold af få fastansatte og mange frivillige.

Et job med mening

Med reference til direktøren i Det Sociale Netværk/headspace Danmark får centerchefen lokalt ansvar for at sikre, at headspace-centrene i Lolland Kommune og Guldborgsund Kommune kommer godt fra start og hurtigt bliver kendt blandt børn og unge i begge kommuner.

Den kommende centerchef kommer blandt andet til at stå for personaleledelse, opbygning af begge de nye headspace-centre med daglige rutiner og arbejdsgange, samt sikre samarbejde og synergier på tværs af centrene og med samarbejdspartnere i kommunerne og med andre lokale og nationale aktører.

Er det dig? Se stillingsopslaget og ansøg her