26. oktober 2020

Nu kommer headspace til Lolland Kommune

I starten af 2021 kan Det Sociale Netværk/headspace Danmark slå dørene op til endnu et headspace-center ? denne gang i Lolland Kommune. Kommunen har underskrevet en samarbejdsaftale, der nu sikrer, at børn og unge mellem 12 ? 25 år får et lokalt headspace-center, hvor de kan få nogen at tale med.

Det nye headspace-center får adresse i Nakskov, og det kommer til at dække hele kommunen. Hos headspace er intet problem for stort eller småt, og man kan tale om alt fra ensomhed og angst til kærestesorger og uddannelsestvivl. Fastansatte og frivillige ungerådgivere sidder klar til at lytte. Åbningen af headspace Lolland er muliggjort gennem en ekstraordinær donation fra Hempel Fonden.

“Det glæder mig virkelig meget, at headspace kommer til Lolland, og jeg ser frem til samarbejdet mellem Lolland Kommune og headspace. Mange unge går rundt og tumler med tanker og problemer, som de har brug for at tale med nogen om. Jeg er glad og stolt over, at vi fra starten af det nye år kan tilbyde vores unge et frirum, hvor de kan komme og tale om deres problemer, på deres præmisser, uden journaler og henvisninger,” siger Holger Schou Rasmussen, borgmester i Lolland Kommune.

Det har altid været tanken, siden det første headspace åbnede i Danmark 2013, at headspace skulle udbredes til hele landet, og med langt over 20 centre og flere på vej, er headspace godt på vej til at nå det mål.

Vi glæder os til at møde børn og unge på Lolland, og indtil de endelige lokaler er fundet, kan kommunens børn og unge benytte den nationale chat på www.headspace.dk.